Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Soję namoczyć (12godzin), opłukać, ugotować na miękko i rozdrobnić w malakserze lub za pomocą maszynki do mięsa.



Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    brzmi intrygująco
  • 1
    original
    Opublikowano

    elaa

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    pasztet, ale inny :)... fajny...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mój pasztet jest skromniejszy ale też pyszny:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jeszcze takiego nie robiłam ...warto zrobic bo pewnie smak wyśmienity
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    pysnzy pasztet
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo apetycznie prezentuje się Twój pasztet.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    zrobię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo ciekawy pomysł warty wypróbowania :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszny pasztecik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetny pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    chętnie bym spróbowała :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcia7

    ciekawa wersja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    dobrze wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !