Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z indyka z fasolką szparagową i pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z indyka 1
fasolka szparagowa
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z indyka z fasolką szparagową i pieczarkami

Filet umyć, osaczyć, pokroić i rozbić. Pieczarki obrać pokroić w kosteczke lub plasterki i usmażyć na oliwie dorzucić fasolke szparagową, może byc mrożona wcześniej pokroić ją na małe kawałeczki dodać szczypte soli i vegety i podsmażyć. Farszem z pieczarek i fasolki nadziać fileta przebić wykałaczką i smażyć z obu stron na oliwie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak