Sposób przygotowania

Gotujemy budyń. Studzimy budyń. Ucieramy masło z cukrem pudrem i dodajemy budyń. Wyciskamy sok z cytryny i dodajemy do kremu. Na biszkopt nakładamy krem i ubijamy śmietanę z cukrami i żelatyna. Wykładamy śmietanę na krem i układamy herbatniki lukrujemy.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Uwielbiam to ciasto!
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    ale pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    musze wyprobowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robię to ciasto i bardzo mi smakuje ale lukier robię z soku z cytryny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !