Sposób przygotowania

Mąkę, pokrojone na małe kawałki masło, sól i jajko zagnieść na jednolitą masę. Owinąć w folię spożywczą i wstawić do lodówki na ok. 1 godz. Po tym czasie wykrawać odpowiednie kształty i piec w temperaturze 170 stopni przez ok. 20 - 30 min (na oko). Ostudzić. Każdą formę wyłożyć dżemem wiśniowym. Czekoladę roztopić w kąpieli wodnej, dodać jogurt i wymieszać nałożyć na warstwie dżemu. Dowolnie ozdobić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    wyglądają cudownie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    dzięki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    śliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    przepiekne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    piękne i pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !