Sposób przygotowania

Śliwki z spirytusem zamaczamy na 24 godziny. Jajka ubijamy z cukrem. Ubite jajka delikatnie wlewamy (aby się nie zważyło) do roztartej margaryny. Odkładamy trochę kremu na wierzch. Do reszty kremu dodajemy zamoczone śliwki. Biszkopt krajemy na pół. Na jedną połową kładziemy krem na to druga połowa biszkoptu i reszta kremu polewamy polewą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ba rdzo fajny, robie podobny tylko na jasnym biszkopcie i z masłem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super pyszne i apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    super wyglada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    piękny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    wyśmienity
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    zapowiada się smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    w sam raz do kawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    znakomity
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    to musi byc niesamowicie pyszne, czekolade uwielbiam, sliwki też
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniammmmm;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !