Sposób przygotowania

Z maki, mleka, 2 jajek i szczypty soli zrobić ciasto naleśnikowe.
Ciasto wlewać porcjami na patelnię i smażyć z obu stron złote naleśniki- odstawić do wystygnięcia.
Kapustę wypłukać- obgotować- odcedzić i poszatkować.
Suszone grzyby wcześniej namoczyć- odcisnąć- poszatkować.
Na rozgrzanym maśle usmażyć posiekaną cebulę i grzyby- przyprawić do smaku- dodać posiekaną kapustę i i często mieszając smażyć kilka minut.
Masę kapuściano- grzybową nakładać na naleśniki- zwijać- obtaczac w roztrzepanym jajku i bułce tartej- smażyc na złoty kolor na oleju.

Komentarze

  • 1
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    kocham krokieciki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    moje ulubione :)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    najlepsze i do tego moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam krokiety
  • 2
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    moje ulubione;) super przepis;) polecam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ładnie wyglądają;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne krokieciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetycznie zrobione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !