Sposób przygotowania

1 margaryna
1 szklanka cukru
3 łyżeczki kakao
O,5 szklanki wody
Wszystko gotować 5 minut, przestudzić. Do ciekłego dodać 3 żółtka, 1/5 szklanki mąki, 2 łyżeczki proszku do pieczenia i na koniec pianę z jaj. Przełożyć do blaszki i piec w temp 180 stopni.


1 kg sera
20 łyżek cukru
1 margaryna
8 jajek (białka ubić na pianę)
2 budynie śmietankowe
Ser przepuścić przez maszynkę, margarynę utrzeć z cukrem i żółtkami dodać budyń i ser.

Gotowy biszkopt przekroić na 2 części. Biszkopt przekładamy masą serową, na wierzchni biszkopt również wykładamy ser. Ponownie pieczemy.

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !