Sposób przygotowania

Rodzynki zalewamy wódką i zostawiamy na 2 godziny. Mleko z cukrem i kawą gotujemy. Jajka ubijamy i wlewamy do wrzącego mleka. Miksujemy do zagotowania. Studzimy dodajemy masło.
Biszkopt krajemy na pół na jednej części kładziemy krem z rodzynkami ale trochę kremu zostawiamy na wierzch następnie druga połówka biszkoptu kładziemy resztę kremu orzechy czarną porzeczkę i z gorzkiej czekolady robimy polewę i polewamy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    smaczne ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    na pewno pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    Oj Monika super te przepisy ci wychodzą!!;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    aż cieknie ślinka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    mm pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    piękna ta Twoja fantazja
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    bombowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniamm;D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    wygląda smakowicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !