Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Do makutry włożyć margarynę i ucierać ciągle pałką przez ok. 15 minut. Następnie do margaryny dodać cukier i wymieszać. Gdy już składniki się wymieszają dodawać po 1 żółtku i dalej ucierać ręcznie. Następnie dodać obie mąki wymieszane z proszkiem do pieczenia. Dodawać po trochu, ciągle ucierając pałką. Na koniec ubić białka z dodatkiem soli i wmieszać do ciasta pałką. Całość dokładnie wymieszać.


Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    halina55

    Super ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    wygląda super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wspaniała.
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Wygląda fantastycznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszna babka:) lubię nie tylko na Wielkanoc

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !