Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 szt
majonez 2 łyżki
chrzan 2 łyzeczki
rukola
śmietana 1 łyżka
twaróg 10 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna pasta jajeczna

Jajka gotujemy na twardo .Studzimy ,obieramy i siekamy drobno. Twaróg dusimy widelcem dodajemy do jajek .Dodajemy chrzan i majonez i śmietanę Wszystko razem dobrze mieszamy .Podajemy na bułeczce z rukolą

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiaw 08.04.2012 22:14
super
iwa643 08.04.2012 06:35
Smaczne polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak