Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lekkie wiosenne kanapeczki z jajkiem przepiórczym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mozzarella 1 szt
pieczywo chrupkie 5 szt
szynka gotowana 5 plastrów
ogórek 1/2 szt
pieprz
jajka przepiórcze 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Lekkie wiosenne kanapeczki z jajkiem przepiórczym

Przygotowujemy pieczywo chrupkie okragłe . Z szynki gotowanej wycinamy kółka ,resztki szynki kroimy w paseczki . Na pieczywie kładziemy kółko szynki na to plasterki ogórka .Jajka gotujemy obieramy i kroimy na pół.Układamy na pieczywie . Dajemy plasterek mozzareli i ozdabiamy pociętą szynką i koperkiem .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 23.03.2013 07:27
lekko i smacznie
Anna133 05.08.2012 10:02
no proszę jakie fajne
iwa643 08.04.2012 06:23
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak