Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki wieprzowe ze szpinakiem mozzarellą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak mrożony
mozzarella
kotlety schabowe 1 szt. (bez kości)

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki wieprzowe ze szpinakiem mozzarellą

Mięso umyć, rozklepać tłuczkiem, dodać soli i pieprzu do smaku, szpinak podsmażyć na oliwie z oliwek , mięso nadziać szpinakiem i mozzarellą zwinąć i przebić wykałaczką
Rozgrzać na patelni olej i smażyć z obu stron,Można dolać wody i dusić, aż do momentu kiedy będą miękkie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 23.06.2013 18:42
smaczne to!
erym 23.06.2013 18:41
smaczne to!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak