Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deserek Martusi

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

budyń waniliowy 1 opakowanie
galaretka owocowa 1 opakowanie
czereśnie 20 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Deserek Martusi

Kroki postępowania

1
Budyń przygotować według przepisu, a następnie po 2 łyżki włożyć do szklanki.
Krok 1 - Deserek Martusi foto
2
Do szklanki, na ostudzony budyń, włożyć po kilka sztuk wydrylowanych czereśni.
Krok 2 - Deserek Martusi foto
3
Przygotować galaretkę według przepisu i ostudzoną wlać do szklanki.
Krok 3 - Deserek Martusi foto
4
Przygotowany deser odstawić do lodówki do czasu aż galaretka stężeje.
Krok 4 - Deserek Martusi foto
5
Na wierzch deserku można przyozdobić bitą śmietaną. Smacznego.
Krok 5 - Deserek Martusi foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 19.11.2013 15:05
bardzo lubię takie deserki
marzencia2007 13.06.2013 01:22
świetny deser
PaniMISIOWA 11.12.2012 19:57
pomysłowe
smakowita 08.10.2012 20:15
fajne
Kuchareczka2 29.05.2012 17:24
pycha
smakoszek 18.05.2012 16:32
u mnie czereśnie niedługo będą,i chyba taki deserek sobie zafunduję,pysznie wygląda:)
Rogalik 06.05.2012 13:08
pyszny
Karolcia12 03.05.2012 16:08
oj kochana deserek pysznie wygląda tylko nie mam twoich dobrych czereśni
ziutula
ziutula 09.04.2012 12:50
smacznie połączono dodatki
Ewa104 09.04.2012 09:17
Uwielbiam takie proste,ekonomiczne a za to przepyszne desery.
Anna146 08.04.2012 18:11
oryginalny deser
gosia47-47 08.04.2012 08:21
mniam
agnieszka137 07.04.2012 23:41
świetny :)
irenka 07.04.2012 23:20
pyszniutki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak