Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Miękkie masło utrzeć z cukrem na puszystą masę /mikserem/. Ucierając nadal dodawać po jednym jajku.
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i dodawać stopniowo do masy, jajecznej, pod koniec
dodać również jogurt. Wymieszać delikatnie do połączenia się składników. Ciasto podzielić na cztery
równe części i przełożyć do osobnych pojemniczków .Do trzech części dodać po 1/2 galaretki ,
a do ostatniej budyń. Delikatnie wymieszać.


Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    prześliczna
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ładna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika78

    fajna baba..
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    piękna baba :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    prześliczna , az mi dech zaparło
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ale kolorowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    fajna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    elaa

    nieco kiczowata, ale na Wielkanoc może być
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    kolorowa Wielkanoc!
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    super wygląda!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ale pyszniutka!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    świetna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    przepisy są genialne...a zdjęcia mistrzowskie
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    a ile tej mąki ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !