Sposób przygotowania

kapustę włożyć do garnka wlać odrobinę wody i podgotować ok.30min.w międzyczasie obrać ziemniaki pokroić w kostkę wrzucić do rosołu i gotować aż ziemniaki zmiękną dołożyć podgotowaną kapustę i parówki zagotować i podawać,zazwyczaj gotuję taką zupę jak zostaje Mi rosół z poprzedniego dnia.

Komentarze

  • 2
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię kwaśne zupy...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszna na dzisiejszy ziąb doskonała
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    moja ulubiona zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    coś dla mnie ,pycha !
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    taki kapuśniaczek - super sprawa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam kapuśniak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczny kapuśniak z taką wkładką
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna zupka :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !