Sposób przygotowania

kurę umyć do garnka wlać wodę włożyć mięso i zagotować odszumować włożyć pokrojoną i umytą włoszczyznę ponownie zagotować zmniejszyć płomień i gotować aż mięso będzie miękkie doprawić do smaku kucharkiem i pod koniec gotowania wsypać pokrojoną natkę pietruszki,tak przyrządzony rosół pić podczas przeziębienia można także podawać z makaronem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    lubię popić takiego rosołku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczne ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !