Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Pierś z kurczaka oraz boczek kroimy na mniejsze kawałki, gotujemy 20 minut w wodzie z dodatkiem pieprzu ziarnistego i ziela angielskiego. Po upływie tego czasu mięso wyciągamy i w tej samej wodzie gotujemy przez 10 minut obrane i pokrojone na mniejsze kawałki warzywa. Cebulę obieramy i podsmażamy na rumiano na rozgrzanym oleju.


Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    smaczny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    wygląda apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo lubię domowe pasztety.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ładne kolorki - mocno wpływają na apetyt :o)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !