Sposób przygotowania

Mąkę siekamy z margaryną i smalcem, dodajemy żóltka i śmeiatnę oraz proszek do pieczenia. zagnieść ciasto rozcierając dłońmi starannie wszystkie składnikki w celu uzyskania jednolitej masy Następnie wykaldamy rozwałkowane ciasto na blachę, wykladamy gotową masę twarogową. Następnie na wierzch wykladamy pokrojone plasterki brzoskwini. Pieczemy w rozgrzanym piekarnniku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    uwielbiam brzoskwinie :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    bardzo lubię sernik:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjne ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !