Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

do szybkowaru wkładamy umytą golonkę, warzywa, czosnek, cebulę i przyprawy, łącznie z kucharkiem. Zalewamy wodą tak aby golonka była prawie przykryta i gotujemy 45 minut. Zostawiamy do odparowania.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pięknie się prezentuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ale pieknie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cudeńko do zjedzenia i zakąski
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    efektownie podane
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    efektownie podane
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    za pomysł podania duży PLUS
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ślicznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !