Sposób przygotowania

W jednej misce wymieszj make, zoltka, proszek do pieczenia, mleko az do uzyskania gladkiej masy.

W drgiej misce ubij bialka ze szczypta soli.

Dodaj ubite bialka do masy i delikatnie wymieszaj.

Smaz nalesniki na malej patelni prze kilka minut.

Podawaj z syropem klonowym oraz z borowkami amerykanskimi* (opcjonalnie)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    treonina

    ale grube! świetnie wyglądają!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetnie się prezentują
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    bardzo ciekawe :) wyglądają super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wyglądają apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wyglądają apetycznie :]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !