Sposób przygotowania

Płoć umyć obciąć płetwy i ogony zmielić w maszynce do mielenia mięsa, Dodać przyprawę do ryb, bułkę odciśniętą, tymianek, estragon, sól ziołową , sól , pieprz ziołowy , , wbić jajko. wyrobić na gładka masę , panierować w bułce, smażyć z obu stron na złoty kolor. podawać z ugotowanymi ziemniakami i buraczkami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Renata22

    musi byc pyszny, moje smaki ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    świetny obiad:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    wpraszam sie na taki mniamusny obiad ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pyszności.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny obiadek !
  • 2
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    rybnego kotelecika dawno nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    super wyglada
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pomysłowo i bardzo ziołowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !