Sposób przygotowania

Śledzie moczymy w wodzie, żeby pozbyć się nadmiaru soli. Cebulę kroimy w drobną kostkę. Śledzie kroimy na małe kęsy. Wkładamy do miseczki śledzie, cebulkę i zalewamy oliwą z oliwek. Dodajemy pieprzu kolorowego świeżo mielonego. Klasyczne i pyszne.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    jadłem takiego wczoraj ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    tradycyjne najlepsze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    tradycyjne najlepsze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    tradycyjnie dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    robię podobnie więc mogę powiedzieć, że smakuje wyśmienicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !