Sposób przygotowania

Doskonałe na obiad z wczorajszych resztek. Można też wykorzystać warzywa mrożone na patelnię. Ja za takimi nie przepadam, więc sama ugotowałam najpierw warzywa na parze. Następnie smażymy warzywa na maśle. Można też posypać odrobiną tartej bułki. Pieczarki pokroić w paski i usmażyć osobno na oliwie z oliwek z dodatkiem czosnku, soli i świeżo zmielonego pieprzu. Warzywa wyłożyć na talerz i posypać pieczarkami. Można zrobić sos z tych pieczarek. ja polałam wszystko olejem lnianym.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    świetne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajne...:) i dobre...:)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo takie dania lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pięknie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    uwielbiam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    wygląda pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    To coś w sam raz dla mnie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Bardzo lubię takie bukiety warzywne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !