Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna z tuńczykiem i porem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mix sałat 1 garść
korniszon 1 szt
jabłko 1/2 szt
por 1/2 szt
oliwa
pieprz
sól
tuńczyk w sosie własnym 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna z tuńczykiem i porem

Sałaty myjemy i układamy na półmisku . Tuńczyka lekko odsączamy i układamy na sałacie .Korniszona kroimy w paski układamy do okoła sałatki .Jabłko kroimy w kostkę dodajemy do sałatki .Pora kroimy w cieniutkie plasterki i dodajemy do sałatki . Kropimy oliwą doprawiamy sola i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bietka 29.07.2012 17:10
fajnie wygląda i pewnie jest smaczna
Wiesława1 27.07.2012 10:16
super
iwa643 07.04.2012 07:07
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak