Sposób przygotowania

Na rozgrzaną oliwę wrzucamy posiekaną cebulę i pokrojoną drobno paprykę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek- chwilkę podsmażamy.
Dodajemy bulionetkę i podlewamy odrobiną wody- mieszamy z przecierem pomidorowym i resztą przypraw- chwilkę dusimy. Na koniec wsypujemy odcedzoną fasolę.
Ugotowaną na sypko kaszę mieszamy z sosem.

Komentarze

  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetna, lubię kuchnię meksykańską :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    treonina

    znam bardzo podobne danie ale robi się go z ryżem - spróbuję zrobić z kaszą :-)
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    nie znosze gryczanej ale taka po meksykańsku może przejdzie mi przez usta :) chętnie spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetna propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    pysznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    rewelacja- podoba mi sie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wysmienite danie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !