Sposób przygotowania

Boczek przyprawić wszystkimi przyprawami, dobrze go natrzeć i włożyć do lodówki na minimum 8 godzin ( najlepiej, jeśli spędzi w lodówce całą noc ). Po wyjęciu z lodówki można go jeszcze nieco rozbić tłuczkiem, aby się lepiej i dokładniej zwinął). Na mięso ułożyć plastry szynki i pomidory suszone. Można polać nieco środek farsz zalewą z pomidorów suszonych.Boczek włożyć do rękawa do pieczenia. Piekarnik rozgrzać do ok. 180 stopni i włożyć mięso na około 2godz 15 minut.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Świetny pomysł z szynką parmeńską, muszę koniecznie wypróbować!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetny przepis
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    mniam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !