Sposób przygotowania

Włoszczyznę obrać, opłukać, zalać wodą, ugotować wywar i odcedzić. W wywarze ugotować obrane i pokrajane ziemniaki i przetrzeć przez sito. Zupę podprawić rumianą zasmażką z cebulą, przecierem pomidorowym, solą i pieprzem. Podawać gorącą z rumianymi grzankami.

Komentarze

  • -1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    oj, książeczkę jakąś przepisujesz, słoneczko....
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    myślę, że by mi smakowała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !