Sposób przygotowania

Podsmazyc kapuste. Dodac do niej ziemniaki pokrojone w kostke i cebule. Dodac papryke pokrojona w kostke i chwile podsmazac na oliwie. Zalac szklanka wody i dusic do miekkosci. Jak woda wyparuje dodac jeszcze troche. Dodac koncentrat i groszek. Podawac z miesem mielonym jako pulpety lub z boczkiem. Ewentualnie z kielbasa.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    ciekawe połączenie składników
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pożywne i smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super syte jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !