Sposób przygotowania

Skrzydełka umyć, przekroić na mniejsze kawałki, zalać zimną wodą, dodać ziele angielskie, pieprz ziarnisty i liście laurowe.
zalać zimną wodą i gotować na małym ogniu przez 3 godziny.
Odcedzić, dodać włoszczyznę krojoną w paski oraz jarzynkę - gotować 45 minut.
Gotową zupę doprawić mielonym pieprzem i podawać z makaronem.

Komentarze

  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi pomysłami i przepisami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    ale super wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    ale super wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !