Sposób przygotowania

Mąkę należy zsiekać z margaryną, śmietaną, żółtkiem i wyrobić ciasto. Z ciasta rozwałkować paseczki i nakładać na foremki. Rurki posmarować jajkiem (białkiem) i obtoczyć w cukrze. Rurki piec około 20 minut w temp. 150sto. Po ostudzeniu nabijać kremem.
Krem:
Masło utrzeć na pulchną masę, dodawać porcjami ugotowany i przestudzony budyń.
Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pyszniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    sama słodycz,uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam rurki, nigdy ich sama nie robiłam...
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    uwielbiam :-)
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    wygladaja bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    super wygladaja :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !