Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzewamy sporo oliwy i lekko podsmażamy na niej czosnek. Do czosnku dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i szklimy do miękkości. Następnie dodajemy szpinak i smażymy mieszając aż całkowicie się rozpadnie i będzie miękki, teraz dodajemy śmietanę i rozprowadzamy ją w całej potrawie. Do utworzonego sosu dodajemy makaron ugotowany al dente.

Komentarze

  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    Smaki mojego męża
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    super wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Uwielbiam ! Zawsze robię sobie na szybko według identycznego przepisu :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    pyyyycha!!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    Coś dla mnie
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ciekawe smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !