Sposób przygotowania

Pstrąga kupujemy całego .Myjemy dokładnie usuwamy wnętrzności .Myjemy środek pstrąga .Marchewkę obieramy i kroimy w cienkie plasterki .Cebule kroimy w piórka .Marchewkę i cebule lekko podsmażamy na masełku doprawiając przyprawą uniwersalną na koniec dodajemy łyżkę sezamu .Całego pstrąga solimy także w środku Takie warzywa wkładamy do brzuszka pstrąga resztę obok ryby . Kropimy całość cytryną i układamy cieniutkie plasterki masełka .Zawijamy w folię aluminiową i pieczemy w piekarniku ok 35 min . Podajemy z cytryną

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    śliczne i apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    przemek20008

    smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    pyszne ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !