Sposób przygotowania

Filety umyć i wymoczyć w mleku przez kilka godzin, pokroić na 3-4 części lub w kostkę. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Cebulę poszatkować i podsmażyć na oleju dodać przecier, odsączoną kukurydzę i doprawiamy do smaku, studzimy. Śledzie dodajemy do zimnej masy mieszamy wkładamy do lodówki aby się przegryzło najlepiej smakują po kilku dniach.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pycha :) lubię śledzie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    pyszna sałatka;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    smakowicie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    na pewno dobre!;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    to polkniecia na raz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !