Sposób przygotowania

Ugotować makaron. Cebulę w kostkę. Pieczarki w plasterki. Kiełbasę czy parówki w kostkę albo w plasterki. Podsmażyć na oleju najpierw cebulę , potem dodajemy pieczarki, następnie kiełbasę / parówki. Gdy wszystko będzie miękkie dodajemy podlewamy wodą. Dodajemy przecier i przyprawy. Na sam koniec dodać fasolkę, zagotować. Podawać z makaronem.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    wygląda pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    lubiE;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    K&J

    muszę kiedyś takie zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    pysznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !