Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z nadzieniem z tuńczyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
majonez 4 łyżki
chrzan 1 łyżka
pietruszka zielona do smaku
rodkiewka 3 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z nadzieniem z tuńczyka

Należy ugotować 4 jajka oraz poprzekrawać je na połówki (żółtka wyjąć). Żółtka wymieszać razem z łyżką majonezy tuńczykiem i drobno posiekaną rzodkiewką, posolić i popieprzyć do smaku. jajka wypełnić zrobionym farszem przykryć cienka pierzynką zrobioną z majonezu chrzanu i pietruszki ( wymieszać razem)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sisi1906 18.04.2012 19:38
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak