Sposób przygotowania

1.Świeże liście szpinaku dokładnie opłukać. Ułożyć na półmisku.
2. Plastry boczku pokroić na mniejsze kawałki, podsmażyć na patelce. Ziarna słonecznika uprażyć na oddzielnej.
3. Pomidorki pokroić w ćwiartki, ser pleśniowy w kostkę, ułożyć na szpinaku. Dodać boczek, posypać słonecznikiem. Podawać z ulubionym sosem (u mnie jogurtowo-ziołowy)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Bardzo apetycznie się prezentuje, poza tym podoba mi się pomysł z dodaniem pestek słonecznika.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    super połączenie - wygląda wspaniale
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    haffka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pięknie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    pieknie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Lubię sałatki ze świeżym szpinakiem.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda kusząco
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    smakowita
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetycznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszności :P)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !