Sposób przygotowania

Kapuste włoskuą, płuczemy. W dalzej kolejności siekamy ją. Natomias jabłko ze skórką ścieamy na tarce, chyba że skórka nie chce się zetrzeć, to je obieramy. Czosnek obieramy, wyciskamy do reszty skladników. Marchew obieramy . Płuczemy ją i ścieramy za pomoca tartki. Dodajemy ścietanę , majonez i przyprawy do smaku. Wszystko mieszamy ze sobą.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ja robię bardzo podobną z białej kapusty , jest smaczna choć w moim domu zdania są podzielone....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    dla mnie jest także smaczna, ale rozne są zdania to fakt, tak jak ze wszytskim, pozdrawiam misia 53
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno smaczna !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    szybka i sprawdzona, a co najważniejsze bardzo smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszna surówka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !