Sposób przygotowania

Mięso mielone smazymy na patelni, wczęsniej lekko podsmażając obraną, pokrojoną w kostkę cebulkę. Doprawiamy do smaku solą ,pieprzem, chilli. Paprykę i ogórka kroimy w kostkę, opłukanego pomidora w platsterki. Kapuste siękamy. Wszytskie skaldniki prócz kapusty łączymy ze sobą, Do chrupka każdego wykaldamy troszkę kapusty, a następnie powstajłe nadzienie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    suuuper
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ciekawe ciekawe jak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !