Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Do mąki wbijamy jajka, dodajemy miękkie masło, cukier oraz smietankę rozmieszaną z cukrem pudrem. zagniatamy jednolite ciasto, a następnie dzielimy je na dwie części (jedna może być nieco większa). Większy kawałek ciasta wałkujemy do takiej wielkości aby wyłożyć nim wysmarowaną blaszkę (łącznie z bokami).


Komentarze

  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Wygląda imponująco.....
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Z czereśniami nigdy nie robiłam, a pysznie wygląda :)
  • 1
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    Pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    wygląda super :)
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    mniam szarlotka-pychotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Z czereśniami jeszcze nie jadła, a wygląda bardzo smacznie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    takiej wersji szarlotki nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !