Sposób przygotowania

Pieczarki w plasterki. Pierś kroimy w kostkę i posypujemy obficie gyrosem. Cebulę w kostkę. Podsmażamy najpierw mięso , potem pieczarki i cebule. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i ziołami. Podajemy wymieszane z ryżem

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna potrawka
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    KLEO

    świetne na obiad i na kolacje! bardzo lubie i polecam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszności:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kkiccia

    uwielbiam takie mixy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !