Sposób przygotowania

Cebulę posiekać. Parówki pokroić na ukośne 2 - cm kawałki. Szpinak bez rozmrażania smażymy na maśle z solą i pieprzem, doprawiamy czosnkiem. Odstawiamy do przestygnięcia. Potem mieszamy zimny szpinak z majonezem. Na drugiej patelni przesmażamy cebulkę, gdy się zeszkli dodajemy parówki i rumienimy. Parówki wykładamy na talerze razem z cebulą, polewamy szpinakowym sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    całkiem całkiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    wygląda naprawdę sympatycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię szpinak :)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pomysłowe, podoba mi się
  • 1
    original
    Opublikowano

    KLEO

    super! uwielbiam to danie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Damian12

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    ciekawy przepis
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    muszę spróbować to połączenie
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !