Sposób przygotowania

Kupujemy świeżą podłużną bułkę..Delikatnie kroimy nożem środek i wydrążamy część ciasta tak by zmieściła się swobonie parówka surowa. Wkładamy.Bułkę smarujemy olejem za pomocą pędzelka. Przygotowujemy blachę. Blaszkę wykładamy folią do pieczenia i lekko smarujemy tłuszczem.Na wierzch układamy bułkę.Ser żółty w kostce ścieramy i posypujemy wzdłóż przecięcia bułki.Pieczemy ok.5 minut w piekarniku.Podajemy na gorąco

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !