Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Farsz do pierogów : ziemniaki, ser biały półtłusty, cebula, pieprz czarny i sól. Ziemniaki ugotowane przeciskamy przez praskę dodajemy rozdrobniony ser biały i przysmażoną na złoty kolor cebulę. Wszystko dokładnie mieszamy i przyprawiamy pieprzem i solą.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    halina55

    Kocham pierogi!
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ulubione danie mojego męża
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    przepyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubię !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię;
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    swietne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    moje ulubione
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    przepyszne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    lubię ruskie pierogi nawet ze skwarkami zjem
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ile ziemniaków ile sera to powinno być opisane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię pierogi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !