Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kebeb na patyku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso wołowe 0,5 kg
pieczarki troche
zielona papryka (świeża) troche
pomidorki koktajlowe troche
cebula biała troche
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: kebeb na patyku

1. Mięso pokroić na kostki. Posolić.
2. Przysmarzyć na grilu aż się zarumieni i będzie miękkie.
3. Zdjąć , nadziać na patyki.
3. Dodać warzywa na patyki.

Smacznego !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 05.07.2013 10:06
lubię takie szaszłyki
kriso 08.05.2012 08:48
pychota
magdalea 06.04.2012 18:08
apetyczne
motylwe 05.04.2012 16:29
super
Katarzyna87 05.04.2012 12:59
fajne
anja3107 05.04.2012 12:49
ale kolorowe ;-)
Patrycja35 05.04.2012 12:25
musze sprobowac
Kekerboom 05.04.2012 11:45
ale bym zjadła takie :D
halina55 05.04.2012 11:35
Fajnie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak