Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta do chleba z kiszonego ogórka i papryki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek kiszony 2 szt
papryka czerwona 1/2 szt
pieprz kolorowy do smaku
twarożek 1/2 (śmietankowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta do chleba z kiszonego ogórka i papryki

Twarożek przekładamy do miseczki z wiaderka. Ogórki kroimy w kosteczkę, paprykę czyścimy i też kroimy w kostkę. Dodajemy do twarożku. Mieszamy. W moździerzu rozdrabniamy pieprz i dodajemy do reszty. Dodajemy soli do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andzia1977
Andzia1977 27.04.2012 19:31
pyszotka
Andzia1977
Andzia1977 27.04.2012 19:31
pyszotka
sunnymood 22.04.2012 17:06
zdrowy dodatek do pieczywa ;)
eli82 20.04.2012 21:53
dobre
Andysz 20.04.2012 07:07
mmm ciekawy!;)
caralajna 09.04.2012 10:29
mniam ;)
olkaaa 07.04.2012 08:52
chętnie spróbuję
Kuchareczka2 05.04.2012 20:53
uwielbiam takie pasty super
Kuchareczka2 05.04.2012 20:53
uwielbiam takie pasty super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak