Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Najpierw gotujemy zalewę do peklowania mięsa.Do dużego garnka wlewamy wodę i dodajemy przyprawy.Wszystkie ziarniste przyprawy miażdżymy i zagotowujemy ,oprócz soli peklowej,którą mieszamy jak woda z ziołami wystygnie.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    same pyszności !!!!
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    oj, szkoda ,że szybciej nie widzialam.....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    nie no, rewelacja, musiały smakować
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    naprawdę były przesmaczne:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pięknie sie prezentują i na 100 % były pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    smakowicie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    wow:)pyszna szyneczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo precyzyjnie opisałaś cały proces, a efekt końcowy bardzo apetyczny.
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    takie szyneczki to istny rarytas :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne i apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    junox

    uwielbiam takie szyneczki swojskie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    piękne, apetyczne szyneczki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    domowe najlepsze
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    same pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Uwielbiam takie szyneczki
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Tradycja ponad wszystko :) Nic nie zastąpi prawdziwych dowmowych wędlin :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniałe szyneczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !