Składniki:
bulion warzywny | 1 l |
pieczarki | 4 szt |
brokuł | 1 szt |
szpinak świeży | 1 szklanka |
pasta zółta curry | 1/2 łyżeczki |
piepr | 1 szczypta |
olej sezamowy | 2 łyżeczki |
rzodkiewka | 2 szt |
papryczka chili | 1 szt |
bulion warzywny | 1 l |
pieczarki | 4 szt |
brokuł | 1 szt |
szpinak świeży | 1 szklanka |
pasta zółta curry | 1/2 łyżeczki |
piepr | 1 szczypta |
olej sezamowy | 2 łyżeczki |
rzodkiewka | 2 szt |
papryczka chili | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: