Sposób przygotowania

boczek,najlepszy chudy przerośnięty ze skórą umyć i osuszyć,Skórę ponacinać w kratkę.Mocno natrzeć zmiażdżonym czosnkiem i solą ,następnie papryką,pieprzem , kminkiem i majerankiem.Odstawić na jakiś czas do lodówki.Następnie przełożyć do natłuczonej blaszki i piec w piekarniku aż będzie miękki

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    to musi być pyszne!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszny !
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    taki najlepsay
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    oczywiście najlepszy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniammm:))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !