Sposób przygotowania

Cebulę posiekać, zeszklić w garnku na maśle. Dodać ryż, smażyć chwilkę, następnie dodać koncentrat, smażyć chwilę na małym ogniu. Zalać gorącym bulionem, dodać pokrojoną fasolkę szparagową i zagotować. Mięso mielone wymieszać z jajkiem, bułką tartą, przyprawą do mielonego, doprawić solą i pieprzem. Formować małe klopsiki, wrzucać do zupy. Gotować ok. 20 min, doprawić, posypać bazylią.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ale gęsta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pięknie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Dla mnie super :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Można się najeść.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !