Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bukiet z jarzyn

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 30 dag
groszek zielony 20 dag
małe marchewki 30 dag
gałązki pietruszki
masło
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Bukiet z jarzyn

Każdą jarzynę ugotować osobno. Na środku półmisku ułożyć cały ugotowany kalafior, po bokach układać różne jarzyny według gustu. Polać masłem z bulą tartą, przybrać zielonymi gałązkami pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 27.09.2011 12:52
pycha
buksiak12 19.09.2010 11:55
musi się fajnie komponować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak